Blog, Fishing, News

Hoe microvissen?

Miniatuurvissen is een term die wordt gebruikt om het plotten van kleine vissen weer te geven. Deze vissen zijn van nature vaak klein, wat inhoudt dat ze niet veel verder komen dan 6 keer kruipen. Ondanks het feit dat we regelmatig denken aan de kleine vissen die we aantreffen in beken, meren, beken, meren en dergelijke, zoals witvissen, aasvissen of andere algemene kleine vissen, is de waarheid dat een groot deel van de vissoorten in Noord-Amerika zijn kleine vissen.

Miniatuurvissen voor entertainment is al heel lang beroemd in Japan. Ze hebben korte staven zonder haspels en gebruiken een bijna verwaarloosbaar verschil, of volgens de gewoonte een lang dameshaar, ideaal voor wie je vriendelijke gebaren houdt. Ze gebruiken eveneens minuscule strikken; vergelijkenderwijs is de grootte van de kleine vliegenstrikken die door vissers worden gebruikt. Een deel van deze strikken is met de hand gemaakt en heeft een bepaalde vorm waardoor ze in de mond van kleine vissen passen.

De Japanners hebben een ongelooflijke expertise in microvissen. De brede bekendheid van het spel heeft de Japanners ertoe aangezet hun visstrategieën en hardware te verfijnen en te bevorderen. De overgrote meerderheid van de Amerikaanse vissers die ik ken die miniatuurvissen gebruiken, gebruiken kleine strikken van Japanse makelij, net als lichte vislijnen, bovendien uit Japan < 1 pond test of < 0,5 test (best goed als je bedenkt dat je waarschijnlijk ~ 50% kracht verliest bij het stel). Dit soort microvissen wordt absoluut door heel Amerika en overal ter wereld gedaan. De Japanners zijn bovendien pioniers in Urban Fishing, waarbij grootstedelijke vissen (buiten legendes en fabels) voor een groot deel miniatuurvissen zijn. In deze regio’s voor Urban Fishing kunnen individuen in ieder geval niet vissen omdat ze in enorme stedelijke gemeenschappen wonen, de kans om vissen te waarderen, sommige eetgelegenheden eisen zelfs dat je je eigen vis haalt voordat ze hem opzetten! Veel verser wordt vis niet!

Desalniettemin richten veel vissers buiten Japan zich niet op deze vele vissoorten vanwege hun kleine formaat. Miniatuurvissen opent het universum van rekenen voor veel meer soorten vissen, en veel meer plaatsen om ze te zoeken. Ondanks de vele soorten kleine vissen in heel Amerika, is het extra stimulerend om op zoek te gaan naar kleine of adolescente wildvissen zoals forel, baars, meerval, snoek, snoekbaars, enz. Dit zou vaak mogelijk moeten zijn bij uw belangrijkste visopening, gewoon ongeveer 3 meter direct zeewaarts geef je meestal een rol in een algemeen nieuw interessegebied!